Egy éves kitartó munkájuk eredményeképpen 2023. július 6-án vette át a német jogi képzés bizonyítványát 11 hallgató. A végzetteket Prof. Dr. Badó Attila Intézetvezető, Dr. Almási Ibolya a német képzések koordinátora, német részről pedig Prof. Dr. Uwe Hellmann büntetőjogász és az SZTE díszdoktora köszöntötte a jeles esemény alkalmából. A 11 frissen végzett hallgatóval immáron több, mint ötszáz főre tehető azok száma, akik 1998 óta a német jogi képzést, ill. 2008 óta a Német jogi és szakfordítói szakjogász/ szaktanácsadó képzést sikeresen elvégezték.

A német nyelvű képzések Intézetünk legrégebbi programjai, de idén a képzések tantervét a piaci igényekre tekintettel modernizáltuk, hiszen célunk, hogy olyan piacképes tudást nyújtsunk a hallgatóinknak, ami itthon és az EU más országaiban, intézményeiben is keresett.

A képzésekre várjuk a jelentkezőket!

- Német jogi képzés 2 félév nappali képzés

- Német jogi és szakfordítói szakjogász szakirányú továbbképzés LL.M. 4 félév levelező képzés

- Német jogi és szakfordítói szaktanácsadó szakirányú továbbképzés 4 félév levelező képzés

A német képzésekkel kapcsolatban Dr. Almási Ibolya mesteroktatótól kérhetnek tájékoztatást az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.