Német nyelvű jogi képzések

Német nyelvű jogi képzések

A Szegedi Tudományegyetem Állam - és Jogtudományi Karának Összehasonlító Jogi és Jogelméleti Intézete 2023 szeptemberétől ismét indítja megújított német nyelvű graduális (német jogi képzés) és a német jogi és német szakfordítói szakjogász LL.M/szaktanácsadó szakirányú továbbképzéseit. Német anyanyelvű oktatók tanítják e programok keretén belül az alapvető német polgári jogi, büntető jogi és közjogi jogterületek gondolkodásmódját és érvelési technikáit. A szegedi egyetem szakemberei segítségével a hallgatók a német-magyar nyelvkombináció fordítási módszereit sajátíthatják el.

A képzések elsődleges célja, hogy a hallgatók alapvető ismeretekkel rendelkezzenek a német jog európai vonatkozású területein, megértsék és alkalmazni tudják a német jogi szaknyelvet, továbbá ismeretekkel rendelkezzenek a német kultúráról.

 

Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt!Örömmel jelentjük be, hogy meghosszabbított határidővel 2023. szeptember 14-ig, továbbra is várjuk a jelentkezéseket a 2023 őszén induló német nyelvű jogi képzéseinkre!


A képzésekkel, jelentkezéssel kapcsolatosan az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.szeged.hu  e-mail címen tudunk további felvilágosítást adni.

 


 


Kurzus lista

A kurzus listák letölthetők az alábbi linkekről.

Német jogi képzés

Német jogi és német szakfordítói szakjogász LL.M

Német jogi és német szakfordítói szaktanácsadó