2021.02.25.


A Szegedi Tudományegyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem együttműködésében 2021. április 19-20. napokon, a délutáni órákban (14-19 óra között) angol nyelvű, nemzetközi konferencia kerül megrendezésre,"Fifth Workshop on Intellectual Property Rights in Szeged" címmel.

A rendezvény két keynote előadója: Maciej Szpunar, az Európai Unió Bíróságának első főtanácsnoka, és Estelle Derclaye, a Nottinghami Egyetem professzora.

 Rajtuk kívül hat panelben közel 40 magyar és nemzetközi előadótól hallhatunk még többek között európai uniós szerzői jogi kérdésekről avagy a mesterséges intelligencia kihívásairól. A rendezvény programja itt érhető el: https://wips.copy21.com

 A programra való regisztráció érdekében szíveskedjenek egy emailt küldeni Dr. Mezei Péter társszervező részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, a pontos szervezeti affiliációjuk megjelölésével. A program a Zoom alkalmazás segítségével kerül megszervezésre. Zoom linket az első 100 résztvevőnek tudunk biztosítani (beleértve az előadókat is). Akik az első 100 jelentkezőn kívül rekednek, azok a PPKE jogi karának Facebook oldalán követhetik majd az élő streamet.

 A szervező bizottság nevében,
Dr. Mezei Péter és Dr. Pogácsás Anett